▛ SKY ТОП ВЕСТ ▜

Заев: Со Вучиќ ќе ги решиме сите недоразбирања

Заев: Со Вучиќ ќе ги решиме сите недоразбирања

Премиерот Зоран Заев во изјава за српски „Блиц“ изјави дека без никакви предвремено донесени заклучоци го поддржува повикот од Белград за заштита на односите помеѓу Македонија и Србија и за воспоставување стандарден кодекс за однесување.

«
»

SKY КУЈНА ▜

БИЗНИС ВЕСТИ ▜

СВЕТ ▜