ТРИКОВИ: По ОВА веќе никогаш нема да ви се замаглуваат стаклата во автомобилот (ВИДЕО)

Веројатно повеќе пати ви се случило да изгубите доста време кога ќе седнете во автомобил, а стаклата се замаглуваат.

 

Исто така, често се случува да ги бришете, но тие повторно се замаглени. Поради тоа еве неколку гинијални трикови.

Премачкајте ги сите стакла со пена за бричење и добро избришете ги со хартиена крпа, се` додека вишокот не исчезне. Истиот метод можете да го користите и кај огледала во купатило.

Во наредното видео тестирани се неколку методи како да се спречи замаглување:

Постои уште еден трик. Наполнете стари чорапи со песок за мачки, заврзете ги и оставете ги да стојат во автомобилот. Тој песок впива влага па така ќе се намали нејзината количина и во вашето возило.

Loading...