БЛИНДИРАНО ЧУДОВИШТЕ: Ѕирнете во ова луксузно возило отпорно на куршуми

Овој луксузен автомобил чини 630 илјади долари, а причина за високата цена е отпорноста на куршуми, но и внатрешноста од најскапи материјали.

 

Компанијата Knight која прави блиндирани возила наведува дека силата на моторот на ова возило е 298 Kw, а потрошувачката 6,8 литри.

Ова „чудовиште“ може да постигне максимална брзина од 248 км/ч.

Loading...