По ова добро ќе размислите каде го паркирате својот автомобил! (ВИДЕО)

Брзате, морате да завршите некоја работа... го оставате автомобилот на место каде е забрането.

 

Најчестата сцена потоа е - казна на брисачите, блокада на тркалата... но ако ве дочека ова, тешко дека ќе поминете „безболно“.

Погледнете како функционира оваа блокада на шофершајбна:

Loading...