Револуционерни синџири за снег - спас за тешките зимски услови (ВИДЕО)

Овој изум сигурно би им послужил на возачите, со оглед на снегот и мразот на патиштата.

 

Чудесниот изум наречен „Rotogrip“ ротира повеќе синџири на подлогата на која се движи возилото.

Погледнете како функционира:

Loading...