Заглавивте во снег со својот автомобил? Ова ќе ве спаси! (ВИДЕО)

Без оглед на тоа каде живеете, деновиве сме сведови дека зимата воопшто не се шегува! Покрај тоа што моментално температурата е премногу ниска, обилни снежни врнежи допрва не чекаат.

 

Затоа, доколку заглавите некаде со својот автомобил, овој изум веројатно ќе ве извлече.

Погледнете како функционира:

Loading...