Како палат автомобилите на -40? (ВИДЕО)

Изминативе денови ни донесоа температури во длабок „минус“, а возачите најдобро знаат како си поминуваат при стартување на своите автомобили, посебно оние со дизел мотори.

 

Неодамна на Јутјуб осамна снимка, поточно компилација од повеќе снимки во кои е прикажано стартување на автомобилите во ненормални услови - на температура помеѓу -30 и -40 степени Целзиусови.

Погледнете како поминале возилата...

Loading...