СУПЕР ТРИК: Како да поправите вдлабнатина на автомобил само со врела вода?!

Сте ја удриле колата некаде? Не знаете како да ја исправите вдлабнатината, а немате време за да одите на мајстор?

Повеќе: СУПЕР ТРИК: Како да поправите вдлабнатина на автомобил само со врела вода?!

А ЈА ИМА СЕКОЈА КОЛА: Знаете ли ШТО покажува стрелката покрај ознаката за гориво на инструмент таблата?

Можно е никогаш да не сте ја забележале иако ја има на речиси сите инструмент табли на колите во светот. И да знаете за неа, тешко дека некогаш сте се запрашале за што служи малата стрелка на делот кој не информира за количината на гориво во резервоарот.

Повеќе: А ЈА ИМА СЕКОЈА КОЛА: Знаете ли ШТО покажува стрелката покрај ознаката за гориво на инструмент...

Што ќе се случи ако колата ја ставите во рикверц среде возење!? (ВИДЕО)

Многумина се прашуваат што ќе му се случи на автомобилот кога за време на возење ќе ставите рикверц.

Повеќе: Што ќе се случи ако колата ја ставите во рикверц среде возење!? (ВИДЕО)

Руско чудовиште на осум тркала: Ова иновативно возило не познава препреки! (ВИДЕО)

Кога ќе ви затреба возило за возење по тешки и екстремни терени, потребно ви е вистинско off-road возило, односно теренец. Токму такво е „Авторос Шаман 8х8“, чудовишно возило дизајнирано за најлошите руски терени.

Повеќе: Руско чудовиште на осум тркала: Ова иновативно возило не познава препреки! (ВИДЕО)

Ви се испразни акумулаторот? Запалете ја колата со помош на јаже! (ВИДЕО)

Ниските температури можат да му наштетат на вашиот автомобил, поточно на акумулаторот. Меѓутоа, и ако до тоа дојде, важно е да го знаете овој трик.

Повеќе: Ви се испразни акумулаторот? Запалете ја колата со помош на јаже! (ВИДЕО)

Погледнете како пали смрзнат мотор на -6 степени (ВИДЕО)

Во студено зимско време, кога температурите во нашите краеви се во дебел минус, кружат многу приказни за тоа како автомобилските мотори се однесуваат во екстремни услови.

Повеќе: Погледнете како пали смрзнат мотор на -6 степени (ВИДЕО)

Што ќе се случи ако колата ја ставите во рикверц среде возење!? (ВИДЕО)

Многумина се прашуваат што ќе му се случи на автомобилот кога за време на возење ќе ставите рикверц.

Повеќе: Што ќе се случи ако колата ја ставите во рикверц среде возење!? (ВИДЕО)

Немате гаража? Кинезите имаат решение за вашиот проблем! (ВИДЕО)

Можеби Кинезите навистина сакаат да копираат, но мора да признаеме дека знаат да бидат и практични и иновативни.

Повеќе: Немате гаража? Кинезите имаат решение за вашиот проблем! (ВИДЕО)

Автомобилот ви заглавил во снег? Еве како да го решите тој проблем! (ВИДЕО)

Снегот и натаму паѓа, па овие совети ќе ви бидат од корист. Еве што е потребно да направите ако вашето возило „заглави“ во снег:

Повеќе: Автомобилот ви заглавил во снег? Еве како да го решите тој проблем! (ВИДЕО)

Страница 3 од 32

JT Fixed Display