Го оштетивте автомобилот? Еве решение кое нема да ве чини ниту денар! (ВИДЕО)

Сè што ви е потребно е голем лонец со врела вода која ќе ја прелиете преку вдлабнатината на автомобилот.

Повеќе: Го оштетивте автомобилот? Еве решение кое нема да ве чини ниту денар! (ВИДЕО)

ДУША ДА ВЕ ЗАБОЛИ: Местото каде непродадените автомобили заминуваат за да „умрат“ (ФОТО)

Произведувачите на автомобили се соочуваат со голем проблем при натрупување на непродадената роба, бидејќи мора да купуваат се повеќе и повеќе земја за складирање на непосакуваните автомобили.

Повеќе: ДУША ДА ВЕ ЗАБОЛИ: Местото каде непродадените автомобили заминуваат за да „умрат“ (ФОТО)

АМЕРИКАНСКА РЕЦЕНЗИЈА: Зошто „југото“ е еден од најлошите автомобили некогаш произведен!

За време на осумдесетите години „Југо“ од крагуевачка Застава се извезуваше во САД каде е прогласен за најевтин автомобил. Еден од најпопуларните автомобили во бивша Југославија се наоѓа и на листата најлоши автомобили некогаш произведени.

Повеќе: АМЕРИКАНСКА РЕЦЕНЗИЈА: Зошто „југото“ е еден од најлошите автомобили некогаш произведен!

СУПЕР ТРИК: Како да поправите вдлабнатина на автомобил само со врела вода?!

Сте ја удриле колата некаде? Не знаете како да ја исправите вдлабнатината, а немате време за да одите на мајстор?

Повеќе: СУПЕР ТРИК: Како да поправите вдлабнатина на автомобил само со врела вода?!

А ЈА ИМА СЕКОЈА КОЛА: Знаете ли ШТО покажува стрелката покрај ознаката за гориво на инструмент таблата?

Можно е никогаш да не сте ја забележале иако ја има на речиси сите инструмент табли на колите во светот. И да знаете за неа, тешко дека некогаш сте се запрашале за што служи малата стрелка на делот кој не информира за количината на гориво во резервоарот.

Повеќе: А ЈА ИМА СЕКОЈА КОЛА: Знаете ли ШТО покажува стрелката покрај ознаката за гориво на инструмент...

Што ќе се случи ако колата ја ставите во рикверц среде возење!? (ВИДЕО)

Многумина се прашуваат што ќе му се случи на автомобилот кога за време на возење ќе ставите рикверц.

Повеќе: Што ќе се случи ако колата ја ставите во рикверц среде возење!? (ВИДЕО)

Руско чудовиште на осум тркала: Ова иновативно возило не познава препреки! (ВИДЕО)

Кога ќе ви затреба возило за возење по тешки и екстремни терени, потребно ви е вистинско off-road возило, односно теренец. Токму такво е „Авторос Шаман 8х8“, чудовишно возило дизајнирано за најлошите руски терени.

Повеќе: Руско чудовиште на осум тркала: Ова иновативно возило не познава препреки! (ВИДЕО)

Ви се испразни акумулаторот? Запалете ја колата со помош на јаже! (ВИДЕО)

Ниските температури можат да му наштетат на вашиот автомобил, поточно на акумулаторот. Меѓутоа, и ако до тоа дојде, важно е да го знаете овој трик.

Повеќе: Ви се испразни акумулаторот? Запалете ја колата со помош на јаже! (ВИДЕО)

Погледнете како пали смрзнат мотор на -6 степени (ВИДЕО)

Во студено зимско време, кога температурите во нашите краеви се во дебел минус, кружат многу приказни за тоа како автомобилските мотори се однесуваат во екстремни услови.

Повеќе: Погледнете како пали смрзнат мотор на -6 степени (ВИДЕО)

Што ќе се случи ако колата ја ставите во рикверц среде возење!? (ВИДЕО)

Многумина се прашуваат што ќе му се случи на автомобилот кога за време на возење ќе ставите рикверц.

Повеќе: Што ќе се случи ако колата ја ставите во рикверц среде возење!? (ВИДЕО)

Страница 5 од 35