По ова добро ќе размислите каде го паркирате својот автомобил! (ВИДЕО)

Брзате, морате да завршите некоја работа... го оставате автомобилот на место каде е забрането.

Повеќе: По ова добро ќе размислите каде го паркирате својот автомобил! (ВИДЕО)

Залепете го ОВА на задното стакло на автомобилот и веќе никој, никогаш нема да впери долги светла во вас

На возачите во Кина им здосадиле оние кои ги злоупотребуваат долгите светла и одлучиле да се осветат на прилично морбиден, а веројатно и прилично опасен начин.

Повеќе: Залепете го ОВА на задното стакло на автомобилот и веќе никој, никогаш нема да впери долги светла...

Еве го новиот „Golf“: Некои го нарекоа и „Golf 7S“ (ВИДЕО)

„Volkswagen “ денес го претстави обновеното издание на својот најпопуларен модел, кој некои од јасни причини веќе го нарекоа „Golf 7S“.

Повеќе: Еве го новиот „Golf“: Некои го нарекоа и „Golf 7S“ (ВИДЕО)

Ако купувате гуми, внимавајте на ОВА! Измамници од стари гуми прават „нови“ - еве како! (ВИДЕО)

Сите гуми имаат рок на траење и би требало да се променат најдоцна до моментот кога длабочината на профилот ќе биде под четири милиметри.

Повеќе: Ако купувате гуми, внимавајте на ОВА! Измамници од стари гуми прават „нови“ - еве како! (ВИДЕО)

ДУША ДА ВЕ ЗАБОЛИ: Местото каде непродадените автомобили заминуваат за да „умрат“ (ФОТО)

Произведувачите на автомобили се соочуваат со голем проблем при натрупување на непродадената роба, бидејќи мора да купуваат се повеќе и повеќе земја за складирање на непосакуваните автомобили.

Повеќе: ДУША ДА ВЕ ЗАБОЛИ: Местото каде непродадените автомобили заминуваат за да „умрат“ (ФОТО)

Овој трик ќе ви го олесни животот - ледот од шофершајбната ќе исчезне за минута! (ВИДЕО)

Досадното стругање на ледот од шофершајбната и смрзнувањето може да стане минато со овој едноставен трик. Мразот на шофершајбната буквално ќе исчезне за минута.

Повеќе: Овој трик ќе ви го олесни животот - ледот од шофершајбната ќе исчезне за минута! (ВИДЕО)

БЛИНДИРАНО ЧУДОВИШТЕ: Ѕирнете во ова луксузно возило отпорно на куршуми

Овој луксузен автомобил чини 630 илјади долари, а причина за високата цена е отпорноста на куршуми, но и внатрешноста од најскапи материјали.

Повеќе: БЛИНДИРАНО ЧУДОВИШТЕ: Ѕирнете во ова луксузно возило отпорно на куршуми

ТРИКОВИ: По ОВА веќе никогаш нема да ви се замаглуваат стаклата во автомобилот (ВИДЕО)

Веројатно повеќе пати ви се случило да изгубите доста време кога ќе седнете во автомобил, а стаклата се замаглуваат.

Повеќе: ТРИКОВИ: По ОВА веќе никогаш нема да ви се замаглуваат стаклата во автомобилот (ВИДЕО)

Повеќе артикли...

Страница 6 од 33

JT Fixed Display