Еве како ќе го решите проблемот со замаглени стакла на вашиот автомобил!

Деновиве, поради временските услови, сигурно сте се соочиле со замаглени стакла на вашиот автомобил.

Повеќе: Еве како ќе го решите проблемот со замаглени стакла на вашиот автомобил!

По ова добро ќе размислите каде го паркирате својот автомобил! (ВИДЕО)

Брзате, морате да завршите некоја работа... го оставате автомобилот на место каде е забрането.

Повеќе: По ова добро ќе размислите каде го паркирате својот автомобил! (ВИДЕО)

Залепете го ОВА на задното стакло на автомобилот и веќе никој, никогаш нема да впери долги светла во вас

На возачите во Кина им здосадиле оние кои ги злоупотребуваат долгите светла и одлучиле да се осветат на прилично морбиден, а веројатно и прилично опасен начин.

Повеќе: Залепете го ОВА на задното стакло на автомобилот и веќе никој, никогаш нема да впери долги светла...

Еве го новиот „Golf“: Некои го нарекоа и „Golf 7S“ (ВИДЕО)

„Volkswagen “ денес го претстави обновеното издание на својот најпопуларен модел, кој некои од јасни причини веќе го нарекоа „Golf 7S“.

Повеќе: Еве го новиот „Golf“: Некои го нарекоа и „Golf 7S“ (ВИДЕО)

Ако купувате гуми, внимавајте на ОВА! Измамници од стари гуми прават „нови“ - еве како! (ВИДЕО)

Сите гуми имаат рок на траење и би требало да се променат најдоцна до моментот кога длабочината на профилот ќе биде под четири милиметри.

Повеќе: Ако купувате гуми, внимавајте на ОВА! Измамници од стари гуми прават „нови“ - еве како! (ВИДЕО)

ДУША ДА ВЕ ЗАБОЛИ: Местото каде непродадените автомобили заминуваат за да „умрат“ (ФОТО)

Произведувачите на автомобили се соочуваат со голем проблем при натрупување на непродадената роба, бидејќи мора да купуваат се повеќе и повеќе земја за складирање на непосакуваните автомобили.

Повеќе: ДУША ДА ВЕ ЗАБОЛИ: Местото каде непродадените автомобили заминуваат за да „умрат“ (ФОТО)

Повеќе артикли...

Страница 7 од 34