ВНИМАВАЈТЕ: Крадците имаат нов начин - еве како ќе ви го украдат автомобилот со помош на лист хартија! (ВИДЕО)

Крадците имаат нов начин за кражба на возила, со помош на само еден лист хартија.

Повеќе: ВНИМАВАЈТЕ: Крадците имаат нов начин - еве како ќе ви го украдат автомобилот со помош на лист...

Основно правило на руските патишта: Тешко е да бидете фини

Уште една снимка од руските патишта ќе ве натера да размислите.

Повеќе: Основно правило на руските патишта: Тешко е да бидете фини

Невнимателен возач, нерамен пат, потрошени амортизери: Погледнете го резултаот (ВИДЕО)

Уште една свежа снимка од руската „џунгла на асфалтот“.

Повеќе: Невнимателен возач, нерамен пат, потрошени амортизери: Погледнете го резултаот (ВИДЕО)

ОПАСНОСТ од вклучување клима веднаш откако ќе го запалите моторот!

Кога ќе седнеме во автомобил често, не размислувајќи, прво го палиме моторот и веднаш ја вклучуваме климата. Правејќи така, не размислуваме дека си правиме штата на своето здравје, но и здравјето на најблиските.

Повеќе: ОПАСНОСТ од вклучување клима веднаш откако ќе го запалите моторот!

Овие возила веќе нема да може да се увезат во Македонија!

Од први јули повеќе нема да може да се увезуваат стари автомобили постари од десет години, односно ќе може да се увезуваат половни возила со најмалку Еуро 4 стандард.

Повеќе: Овие возила веќе нема да може да се увезат во Македонија!

ВИДЕО: Погледнете бокс меч по сообраќајка на раскрсница

Веќе навикнавме на бизарни снимки од рускиот сообраќај, па ниту најновота случка која е забележана во неделата во Москва не може да не изненади.

Повеќе: ВИДЕО: Погледнете бокс меч по сообраќајка на раскрсница

СИМБОЛ НА ЈУГОСЛАВИЈА: Ова „фиќо“ ги руши сите стереотипи за себе!

Застава 750 е официјалното име на малиот автомобил, кој на подрачјето на бивша Југославија е попознат под прекарот „фиќо“.

Повеќе: СИМБОЛ НА ЈУГОСЛАВИЈА: Ова „фиќо“ ги руши сите стереотипи за себе!

Повеќе артикли...

Страница 8 од 31