ВНИМАВАЈТЕ КАКВИ ГУМИ КУПУВАТЕ: Се појави снимка - еве како измамници од стари прават „нови“ гуми! (ВИДЕО)

Сите гуми имаат рок на траење и би требало да се променат најдоцна до моментот кога длабочината на профилот ќе биде под четири милиметри.

Повеќе: ВНИМАВАЈТЕ КАКВИ ГУМИ КУПУВАТЕ: Се појави снимка - еве како измамници од стари прават „нови“ гуми!...

Сите се смееле кога дошол во камионет да се трка против Ламборџини. А потоа ги оставил подзинати...

Фармер од едмо мало американско место одлучил да го испроба својот камионет против суперавтомобил - Ламборџини.

Повеќе: Сите се смееле кога дошол во камионет да се трка против Ламборџини. А потоа ги оставил подзинати...

Возеле 200 на час, а нема да верувате кој прелетал пред нив и ги посрамотил нивните спортски автомобили (ВИДЕО)

Доколку поседувате спортски автомобил, тогаш сигурно сакате и брзо возење. Некако ногата сама притиска на педалата за гас...

Повеќе: Возеле 200 на час, а нема да верувате кој прелетал пред нив и ги посрамотил нивните спортски...

МАЛКУ ПРЕТЕРАЛ: Страшно го стартувал своето „фиќо“, па се забил во ѕид! (ВИДЕО)

На драг трките, навикнавме да гледаме секакви „креации“ во кои се кријат и тоа како силни мотори.

Повеќе: МАЛКУ ПРЕТЕРАЛ: Страшно го стартувал своето „фиќо“, па се забил во ѕид! (ВИДЕО)

ВЕЌЕ НИШТО НЕМА ДА БИДЕ ИСТО НА ПАТИШТАТА: Доаѓа ново луксузно „чудовиште“ од „Бе-Ем-Ве“ (ВИДЕО)

Гласините кои неуморно кружат последниве дена добија официјална најава од еден од водечките луѓе на германскиот производител на автомобили.

Повеќе: ВЕЌЕ НИШТО НЕМА ДА БИДЕ ИСТО НА ПАТИШТАТА: Доаѓа ново луксузно „чудовиште“ од „Бе-Ем-Ве“ (ВИДЕО)

Нема да верувате што овој возач се обидел да направи (ВИДЕО)

Доколку сакате да возите камион тогаш мора да бидете многу способен и искусен возач. Понекогаш на некои им фалат баш тие главни особини.

Повеќе: Нема да верувате што овој возач се обидел да направи (ВИДЕО)

Е вака се паркира кола! (ВИДЕО)

Некој на интернет објавил слика од автомобл паркиран во тесен простор помеѓу два ѕида. Набрзо фотографијата станала вистински хит на интернет и многу луѓе не верувале дека тоа е можно.

Повеќе: Е вака се паркира кола! (ВИДЕО)

СЕ ИЗВЛЕКОЛ ОД ТЕШКА СИТУАЦИЈА: Избегнал судир на неверојатен начин!

Студент од Велика Британија тврди дека се извлекол од тешка ситуација на автопат така што инстиктивно го применил знаењето стекнато „зад волан“ од видео игри.

Повеќе: СЕ ИЗВЛЕКОЛ ОД ТЕШКА СИТУАЦИЈА: Избегнал судир на неверојатен начин!

Страница 9 од 30