МАЛКУ ПРЕТЕРАЛ: Страшно го стартувал своето „фиќо“, па се забил во ѕид! (ВИДЕО)

На драг трките, навикнавме да гледаме секакви „креации“ во кои се кријат и тоа како силни мотори.

Повеќе: МАЛКУ ПРЕТЕРАЛ: Страшно го стартувал своето „фиќо“, па се забил во ѕид! (ВИДЕО)

ВЕЌЕ НИШТО НЕМА ДА БИДЕ ИСТО НА ПАТИШТАТА: Доаѓа ново луксузно „чудовиште“ од „Бе-Ем-Ве“ (ВИДЕО)

Гласините кои неуморно кружат последниве дена добија официјална најава од еден од водечките луѓе на германскиот производител на автомобили.

Повеќе: ВЕЌЕ НИШТО НЕМА ДА БИДЕ ИСТО НА ПАТИШТАТА: Доаѓа ново луксузно „чудовиште“ од „Бе-Ем-Ве“ (ВИДЕО)

Нема да верувате што овој возач се обидел да направи (ВИДЕО)

Доколку сакате да возите камион тогаш мора да бидете многу способен и искусен возач. Понекогаш на некои им фалат баш тие главни особини.

Повеќе: Нема да верувате што овој возач се обидел да направи (ВИДЕО)

Е вака се паркира кола! (ВИДЕО)

Некој на интернет објавил слика од автомобл паркиран во тесен простор помеѓу два ѕида. Набрзо фотографијата станала вистински хит на интернет и многу луѓе не верувале дека тоа е можно.

Повеќе: Е вака се паркира кола! (ВИДЕО)

СЕ ИЗВЛЕКОЛ ОД ТЕШКА СИТУАЦИЈА: Избегнал судир на неверојатен начин!

Студент од Велика Британија тврди дека се извлекол од тешка ситуација на автопат така што инстиктивно го применил знаењето стекнато „зад волан“ од видео игри.

Повеќе: СЕ ИЗВЛЕКОЛ ОД ТЕШКА СИТУАЦИЈА: Избегнал судир на неверојатен начин!

Ова е новата претседателска лимузина на Владимир Путин: Оклопно возило тешко шест тона

Првите примероци на руската лимузина „Кортеж“, наменети за превоз на шефови на држави, ќе бидат испорачани кон крајот на наредната или почетокот на 2018 година.

Повеќе: Ова е новата претседателска лимузина на Владимир Путин: Оклопно возило тешко шест тона

Страница 10 од 31