Нови цени на горивата

Регулаторната Комисија за енергетика пред две недели во понеделник на 7 август се очекува да објави нови цени на горивата.

 

Според одлуката пред две недели ЕУРОСУПЕР БС-95 се продава за 61 денари по литар а ЕУРОСУПЕР БС-98 за 62,5 денари по литар.ЕУРОДИЗЕЛ-от изнесува 47 денари за литар.

 

Loading...