УТРЕ НОВИ ЦЕНИ НА ГОРИВАТА: Што ќе се случи со цената на нафтата и бензинот во Македонија?

Утре Регулаторната Комисија за Енергетика треба да донесе одлука за утврдување на нови цени на горивата во Македонија.

Повеќе: УТРЕ НОВИ ЦЕНИ НА ГОРИВАТА: Што ќе се случи со цената на нафтата и бензинот во Македонија?

Најбогатите 62-ца милијардери поседуваат исто богатство како половина од светската популација

Од добротворната организација Oxfam, која со децении ги следи овие податоци, сметаат дека само повисоките плати, справувањето со одбегнувањето на даноци и многу поголеми инвестиции во јавните сервиси можат да спречат овој јаз уште повеќе да се прошири.

Повеќе: Најбогатите 62-ца милијардери поседуваат исто богатство како половина од светската популација

СЕ ПРАЗНИ РУСКИОТ БУЏЕТ: Путин стравува од крах каков што имаше Советскиот Сојуз

За Русија наредниве две години ќе бидат критични, бидејќи падот на цената на суровата нафта го празни рускиот државен буџет, оценува американскиот експерт Џорџ Дридман.

Повеќе: СЕ ПРАЗНИ РУСКИОТ БУЏЕТ: Путин стравува од крах каков што имаше Советскиот Сојуз

УТРЕ НОВИ ЦЕНИ НА ГОРИВАТА: Што ќе се случи со цената на нафтата и бензинот во Македонија?

Утре Регулаторната Комисија за Енергетика треба да донесе одлука за утврдување на нови цени на горивата во Македонија.

Повеќе: УТРЕ НОВИ ЦЕНИ НА ГОРИВАТА: Што ќе се случи со цената на нафтата и бензинот во Македонија?

ДОАЃААТ НОВИ ЦЕНИ НА ГОРИВАТА: Што ќе се случи со цената на нафтата и бензинот во Македонија?

Во понеделник на 25 јануари 2016 година, Регулаторната Комисија за Енергетика треба да донесе одлука за утврдување на нови цени на горивата во Македонија.

Повеќе: ДОАЃААТ НОВИ ЦЕНИ НА ГОРИВАТА: Што ќе се случи со цената на нафтата и бензинот во Македонија?

ДОАЃААТ НОВИ ЦЕНИ НА ГОРИВАТА: Што ќе се случи со цената на нафтата и бензинот во Македонија?

Во понеделник на 25 јануари 2016 година, Регулаторната Комисија за Енергетика треба да донесе одлука за утврдување на нови цени на горивата во Македонија.

Повеќе: ДОАЃААТ НОВИ ЦЕНИ НА ГОРИВАТА: Што ќе се случи со цената на нафтата и бензинот во Македонија?

Пресметајте сами каде се наоѓате на скалата според богатството

Global rich list објави калкулатор на богатството на кој можете да дознаете во кој процент најбогати луѓе на светот припаѓате.

Повеќе: Пресметајте сами каде се наоѓате на скалата според богатството

Британска „Ендава“ вработи над 100 професионалци од ИТ секторот

„Ендава“, една од компаниите за ИТ-услуги со најбрз раст во регионот, одбележа значајно достигнување - над 100 професионалци со полно работно време сега се дел од нејзиниот тим во Скопје.

Повеќе: Британска „Ендава“ вработи над 100 професионалци од ИТ секторот

ECB сигнализира можност од прилагодување на монетарната политика во март

Европската централна банка (ЕЦБ) ќе ја разгледа во март можноста од дополнително прилагодување на монетарната политика со оглед на превирањата на финансиските берзи и загриженоста поради Кина и останатите берзи во настојување, порача во четвртокот претседателот на ЕЦБ, Марио Драги.

Повеќе: ECB сигнализира можност од прилагодување на монетарната политика во март

Страница 157 од 174