„Ги дознав разликите помеѓу сиромашните и богатите луѓе!“ - ОВА ЌЕ ВИ ГО ПРОМЕНИ ЖИВОТОТ!

- Бев богат, и бев сиромав. Знам како е тоа да се биде и на едната и на другата страна, вели во својата исповед Дануиел Али.

Повеќе: „Ги дознав разликите помеѓу сиромашните и богатите луѓе!“ - ОВА ЌЕ ВИ ГО ПРОМЕНИ ЖИВОТОТ!

По 2.300 ЕВРА за секој граѓанин, без разлика дали е вработен или не!

За шест месеци Швајцарците излегуваат на референдум - верувале или не, ќе гласаат за предлог според кој секој возрасен граѓанин, вработен или не, од државата ќе добива фиксен месечен доход.

Повеќе: По 2.300 ЕВРА за секој граѓанин, без разлика дали е вработен или не!

Идната година поскапуваат цигарите во Македонија

Од први јули 2016 година, согласно календарот за зголемување на акцизата за цигари, предвидено е поскапување од три денари за кутија цигари.

Повеќе: Идната година поскапуваат цигарите во Македонија

Еве кој ќе зема повисока плата во Македонија

Сите специјалисти во здравствените домови низ Македонија од наредната година ќе добиваат поголеми плати за 14,5 проценти или за околу 4.000 денари, додека лекарите од општа пракса и од Итна помош ќе добиваат повисоки плати за 11 отсто или околу 2.700 денари.

Повеќе: Еве кој ќе зема повисока плата во Македонија

ВИ ТРЕБА САМО ГОЛЕМ ДВОР: Одгледувајте вакви животни и заработете 2.500 долари по парче!

Вредноста на овие кокошки е околу 2.500 долари. Одамна се хит во Индонезија, а потполно се црни, од пердувите до месото.

Повеќе: ВИ ТРЕБА САМО ГОЛЕМ ДВОР: Одгледувајте вакви животни и заработете 2.500 долари по парче!

ОВА МОЖЕ ДА ВИ ГО ПРОМЕНИ ЖИВОТОТ: Ги дознав 10-те разлики помеѓу сиромашните и богатите луѓе!

- Бев богат, и бев сиромав. Знам како е тоа да се биде и на едната и на другата страна, вели во својата исповед Дануиел Али.

Повеќе: ОВА МОЖЕ ДА ВИ ГО ПРОМЕНИ ЖИВОТОТ: Ги дознав 10-те разлики помеѓу сиромашните и богатите луѓе!

ПРОВЕРЕТЕ: Можеби сте милионер, а не сте ни свесни за тоа! (НЕ Е ШЕГА)

Ако вашата мајка имала тетка во Швајцарија со која не се слушнала со децении, можеби е време малку да се распрашате за тоа какво било нејзината финансиска состојба. Бидејќи, Швајцарија пред два дена за првпат објави листа на неактивни банкарски сметки, на кои не се забележани никакви трансакции во изминативе 60 години, а се со цел на наследниците на тие сметки им даде можност да се јават и да ги побараат средствата, пренесе 24сата.

Повеќе: ПРОВЕРЕТЕ: Можеби сте милионер, а не сте ни свесни за тоа! (НЕ Е ШЕГА)

Страница 82 од 83