Вести, забава, спорт...

Важна информација за земјоделците од Преспа: МЗШВ апелира да ги подигнат своите барања за директни плаќања

Се информираат земјоделците од Преспанскиот регион да ги подигнат своите барања за директни плаќања од програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2017 година, соопшти Подрачна единиц на МЗШВ Ресен.

МЗШВ Ресен апелира до сите земјоделци да го запазат рокот до 15-ти септември.