Вести, забава, спорт...

Од стари даски направил нешто преубаво за својата сопруга. Ова ќе ве хипнотизира! (ВИДЕО)

Сите добро знаеме дека за изработка на елегантни парчиња мебел потребно е многу внимание и искуство, па таа работа не е за секого, поради што често им ја оставаме на професионалци.

Сепак, тоа не важи и за Крис кој знаел дека подарокот за 20-годишнината од бракот мора да биде нешто посебно. Со намера да покаже колку му значи неговата сопруга, направил непроценлив подарок.

Погледнете го ова видео: