Вести, забава, спорт...

Го ставил клучот врз пламен. Кога ќе видите зошто и вие ќе го направите истото! (ВИДЕО)

На прв поглед сигурно се прашувате каква корист може да ни донесе, освен траги од пламен на самиот клуч. Но ве уверуваме дека ова може да ви биде од голема корист.

Популарниот Јутјубер Дејв Хакс го претстави својот трик кој може да ни помогне доколку изгубиме клуч.

На кој начин, погледнете на видеото: