Вести, забава, спорт...

Со цемент наполнил пластично шише, а она што го направил…

Бен од Јутјуб каналот „HomeMadeModern“ е голем фан на направи-сам проектите кои се прават од цемент, а мора да признаеме дека неговите креации се навистина посебни.

Погледнете и споделете со пријателите: