Вести, забава, спорт...

Едноставно, креативно и феноменално: Идеја која ќе ве воодушеви! (ВИДЕО)

Едноставно, креативно и феноменално: Идеја која ќе ве воодушеви!

Целата постапка, чекор по чекор погледнете ја во ова видео: