Вести, забава, спорт...

Ставил паста за заби на фаровите. Кога ќе го видите крајниот резултат, ВЕДНАШ ќе го направите истото!

Со тек на време, фаровите можат да добијат нијанса жолта боја. Понекогаш тоа е внатрешен процес, а понекогаш надворешен. Ако се случува однадвор, тогаш постои единствено, економично решение за проблемот.

Се` што треба да направите е да ги премачкате фаровите со паста за заби! Разликата е повеќе од очигледна…

Погледнете и споделете со пријателите: