Вести, забава, спорт...

Фејсбук има технички проблеми во Европа и Северна Америка

Најпопуларната и најголема социјална мрежа на светот Фејсбук моментално има одредени технички проблеми, а и корисниците од Македонија тешко можат да пристапат.

Судејќи според пријавите на проблеми, погодени се Европа и Северна Америка.

Засега нема детални информации за причините за падот на Фејсбук.