Вести, забава, спорт...

Кога ќе погледнете зошто со часови се обидувале да го отворат овој контенјер ќе останете без текст (ВИДЕО)

Сибирските тигри се едни од најретките животни на светот. Да бидеме попрецизни нивниот број изнесува само 400. Поради својата огромна вредност ловците се обидуваат да дојдат до нив.

А сега погледнете го овој непроценлив момент кој го воодушеви светот: