Вести, забава, спорт...

Нова оаза на луксуз се гради во Црна Гора (ВИДЕО)

The Oberoi Luxury Resort and Spa Skadar Lake Montenegro ќе има хотел со 51 апартман, со површини од 80 до 300 метри квадратни, како и 30 вили за изнајмување, соопштено е на претставувањето на проектот.

Туристичкиот комплекс вреден 160 милиони евра ќе го гради компанијата Montenegro Resort и италијанската градежна компанија Pizzarotti, додека со хотелот ќе управува индиска Oberoi.

Погледнете како ќе изгледа оваа луксузна оаза: