Вести, забава, спорт...

Составил 5.000 огномети и ги поставил на дигалка. Погледнете што се случило кога ги запалил!

За да прослави по повод 3-те милиони преплатници на Јутјуб каналот, Colin Furze направил неверојатна „ѕвезда на смртта“ од дури 5.000 огномети.

Погледнете што се случило кога ги запалил: