Вести, забава, спорт...

Старите градинари со години го чуваат овој трик – еве како да огледувате ружа од компири (ВИДЕО)

Ако сакате да одгледувате ружи на балконот, можете да ги засадите на следниов начин…

Погледнете и споделете со пријателите: