Вести, забава, спорт...

Важно: ВМРО ДПМНЕ излегува на митинг пред Влада – сообраќајот ќе се “поремети” од вечерва до сабота!

На 12.10.2017 година (четврток) во периодот од 22.00 часот до 02.00 часот на 14.10.2017 година (сабота) во двата правци ќе биде пренасочен сообраќајот на булеварот ,,Илинден,, на потегот од крстосницата со булеварот ,,Гоце Делчев,, до крстосницата со булеварот ,,Св. Климент Охридски,, и истиот ќе се одвива по булевар ,,Илинден,, десно по булеварот ,,Св. Климент Охридски,, и по булеварот,, Гоце Делчев,, и лево по булеварот ,,ВМРО,, поради предизборен митинг на ВМРО ДПМНЕ.