Вести, забава, спорт...

ВИДЕО: Попот го земал микрофонот и запеал, сите присутни ЗАНЕМЕЛЕ!

На една веселба во Чачак сите гости морале да пеат караоке, и тогаш дошол редот на попот. Тој одбивал, но на наговарање на сите присутни сепак се согласил да запее.

Го оставил кандилото, а потоа пуштил глас и сите присутни занемеле во истиот момент.

Погледнете го видеото: