Вести, забава, спорт...

ВИДЕО: Цело Кратово излезе за ЗОРАН ЗАЕВ – толку народ за еден лидер никогаш не се насобрал!

На 15 октомври да го поддржиме кандидатот за градоначалник Љупчо Бојаџиев, за да ги реализираме проекциите за подобрување на животот на граѓаните на општина Кратово.
По победата во недела, Кратово ќе биде една од општините кои ќе бидат гасифицирани. Ќе отвораме нови работни места, за да може младите да заработуваат и да основаат свои семејства тука, во Република Македонија, порача лидерот на СДСМ, Зоран Заев вечерва.

Погледнете како беше дочекан премиерот Заев.