Вести, забава, спорт...

Заев вечерва ќе го крене Штип на нозе

Централниот караван на СДСМ и коалицијата денеска ќе биде со граѓаните на Кратово, Пробиштип, Карбинци и Штип.

Во 20:30 часот на плоштадот во Штип ќе се одржи централниот митинг на СДСМ и коалицијата за денеска, каде ќе се обрати претседателот на СДСМ, Зоран Заев.

Претходно, во 19 часот Заев ќе се обрати на митингот во Карбинци.