Вести, забава, спорт...

Бебе и татко не можат да престанат да се смеат! (ВИДЕО)

Бебињата секогаш прават работи кои знаат да ни измамат насмевка. Начинот на кој реагираат на новите нешта, начонот на кој не имитираат и нивните изрази секогаш не развеселуваат.

Веројатно не постои ништо поубаво од бебешка насмевка. Овој татко играл со своето дете, а реакцијата на бебето ќе ви ги растопи срцата…

Погледнете и споделете со пријателите: