Вести, забава, спорт...

Еве како 300.000 долари исчезнуваат во пламен! (ВИДЕО)

Црвено Ламборџини Контач целосно изгоре на бензинска пумпа во Сан Франциско.

Не е познато како дошло до пожарот, но се шпекулира дека можеби моторот бил вклучен, додека возачот ставал гориво.

За среќа, никој не е повреден.