Вести, забава, спорт...

Купил скапоцен Мерцедес и го паркирал среде улица. ПОДОБРО ДА НЕ ГО ПАРКИРАЛ ТУКА! (ВИДЕО)

Цел живот собирал пари за да купи автомобил од соништата – скапоцен црн Мерцедес. Меѓутоа, откако сонот му се остварил, само три дена подоцна доживеал шок на животот!

На неговиот паркиран автомобил налетал возач на црна Корас и му нанел штета вредна неколку илјади фунти.

Погледнете го видеото: