Вести, забава, спорт...

Што ќе се случи со времето?

Во Македонија ќе биде претежно сончево и топло со умерен северен ветер, кој повеќе ќе биде изразен по должината на Повардарјето. Свежи утра со температури од 0 до 8, а дневната највисока температура на воздухот ќе биде од 21 до 27 степени.

Во Скопје ќе биде сончево и топло со умерен северен ветер. Температурите ќе се движат од четири до 25 степени.