Вести, забава, спорт...

Татко ја оставил ќерката со 14 големи кучиња, па доживеал неочекувана глетка!

Неверојатно видео од Норвешка објавено е на Јутјуб.

Зелена трева, шума во позадина, а малото девојче е опкружено со 14 германски овчари.

Таткото веднаш почнал да снима. После некое време, доживеал глетка која не ја очекувал!