Вести, забава, спорт...

Зебра избегала од крокодили и налетала на два лавови! (ВИДЕО)

Снимка со вознемирувачка содржина снимена е во животинскиот резерват Масаи Мара во Кенија.

Зебра успеала да избега од крокодил, но веднаш налетала на два гладни лавови.

Видеото е снимено од балон и е емитувано во живо на Фејсбук страницата SafariLIVE.