Вести, забава, спорт...

Еве како изгледа еден паркинг во Дубаи – автомобилот на крајот од видеото ќе ве остави без зборови

 

Еве како изгледа еден паркинг во ДУБАИ – автомобилот на крајот од видеото ќе ве остави без зборови…

Што е премногу, премногу е…