Вести, забава, спорт...

Маж ја фати сопругата при секс со нејзиниот внук – а потоа се случи ОВА

Маж ја фатил својата сопруга како има секс со сопствениот внук на нива. И наместо чичкото да биде лут и нервозен, тука единствениот изнервиран бил внукот.

Тој се налутил бидејќи чичкото го прекинал додека имал сексуален однос.

Момчето почнало да го удира својот чичко со камења бидејќи го прекинал во сексот. Бев згрозен и разочаран. Не можев да верувам. Па, за да биде работата уште потрагична, внукот ме гаѓаше со камења, вели разочараниот Мпала.

фото: илустрација