Вести, забава, спорт...

Пијте ракија за подолг секс!

Кој вели дека треба да се консумира виски, за да ни паднат предрасудите и да бидеме отворени во кревет. Вискито е премногу скап стимулатор, а и неговите предности се премногу контроверзни. Од вискито наутро боли глава, за разлика од квалитетната ракија, која што освен тоа што се препорачува за здравјето да се козумира во умерени количини, може да го продолжи меракот под чаршафите.

Ракијата е особено важна за мажите кои што страдаат од чест проблем со прераната ејакулација.

Старите кучиња во сексуалниот занает знаат дека гроздовицата умее да не наполни со доволно енергија која се ослободува постепено до постигнувањето на сексуалниот врв, пренесе Vsekiden.com.

Се разбира, нека не ви стане навика. Се што е повеќе од умерено, може да предизвика последици.