Вести, забава, спорт...

Шест перверзни совети

Доколку ви е потребно освежување на сексуалните навики не мора да го смените партнерот, едноставно применувајте нови сексуални позиции.

За да допрете до вашата перверзна страна треба да бидете целосно отворени, да ги признаете вашите мечти или желби иако можеби на партнерот тоа нема да му се допадне, доколку доволно се познавате тоа може да биде комплетно ново искуство.

Ова се само неколку предлози:

1. Поставите големо огледало покрај креветот, искуството додека се гледате како водите љубов е сосема различно.

2. Поместете ги границите со тоа што би имале секс на тераса, ливада или некое отворено место каде што иако неможе никој да ве види постои дополнителната возбуда од “Што ако…”

3. Во последно време се попрактуваниот секс, со видео камера или фото апарат. Снимките не само што може да ве возбудат туку и може да ве подучат. Се разбира одбирајте со кого го правите ова.

4. Испробајте секс во авион, воз, автобус, би ви препорачале во вечерни часови и да само да напоменеме, незаконско е…

5. Проучете нешто повеќе околу Тантрата и Тантричкиот секс, не секој може да го постигне истото, но од самата помисла на целовечерен секс…

6. Доколку некој од вас има желба за садо-мазо или пак сака кога пцуете ова е вистинска шанса да дознаете дали тоа ве возбудува, едноставни зборови како “плесни ме”, мало поминување на границата на болка кај некои партнери доведува до дополнителна возбуда.