Вести, забава, спорт...

Жените ги интересира: До кога расте машкиот полов орган? Која е неговата големина?

Многу од жените се интересираат за големината на машкиот полов орган.

Најчести поставувани прашања кои си ги поставува една жена за машкиот полов огран се: До кога расте пенисот? Која е неговата просечна големина?

Еве го одговорот:

Половиот орган кај мажот престанува да расте после завршувањето на пубертетот или временски кажано после 20-та година од животот на еден маж.

Одговорот на второто прашање гласи: Машкиот полов орган може во просек, кога се наоѓа во состојба на ерекција се движи од 13 до 15 сантиметри но меѓу тоа има и исклучоци а за тоа се доказ истражувањата на научниците кои се занимаваат со оваа проблематика.