Вести, забава, спорт...

„Меморија“ во „Еден на Еден“: Сме се враќале боси од концерт, ни скубале коса, ни врзувале патики

„Сме се враќале боси од свирка, ни скубале коса, ни врзувале патики…“. Подгответе се за вечер полна со неверојатни и смешни приказни заедно со легендите на македонската музичка сцена „Меморија“. Перо Камиказа и Поце Икономов кај Жаре во „Еден на Еден“ зборуваат за времињата кога се живееше за и од музиката.

Пред нивниот голем концерт, гледајте ги „Меморија“ на „Еден на Еден“ во недела, 5 ноември, со почеток од 18.50 часот на „Канал 5“.