Вести, забава, спорт...

Направете го ОВА и веќе никогаш нема да ви замаглат стаклата во автомобилот

Со доаѓањето на студените денови се појавуваат и проблемите со утринското замаглување на стаклата.

Сѐ што ви треба се еден пар чорапи и силицијски песок за мачки.

Погледнете како да го спречите замаглувањето: