Вести, забава, спорт...

ВИДЕО: Изгледа како обично комбе додека не стиснете едно копче, а тогаш…

„VW Camper“ е прозивод на „Volkswagen“ кој од обично комбе со пристикање на едно копче се претвора во мини дом.

Има два кревета,мини кујна и простор за седење…