Вести, забава, спорт...

ВИДЕО: Еве што мислат жените за машкиот полов орган

Големината на машкиот полов орган не е пресудна кај жените.

Сара Џеј, порно актерка се обиде на комичен начин да даде објаснение за тоа што им се допаѓа, а што не на жените кога се работи за машкиот пенис.

Според порно актерката, на жените најважен им е пријатниот мирис и чистотата. На второ место е големината, додека одбивна им е претераната влакнестост.