Вести, забава, спорт...

Зема селотејп и го залепи преку клучот. Ќе се прашувате како порано не сте се сетиле на ОВА

За овој генијален трик ви треба само дно од лименка, ножици и малку селотејп.

Еве како да направите резервен клуч…