Вести, забава, спорт...

Генијален начин како да сложите салфетки и да ги импресионирате гостите (ВИДЕО)

За совршена вечера важен е изгледот и декорацијата на масата. Ви претставуваме прекрасна идеја која ќе ја украси секоја маса.

Сè што ви е потребно е обична салфетка. Научете како со само неколку потези да направите прекрасен украс.

Погледнете и споделете со пријателите: