Вести, забава, спорт...

Генијален ТРИК со конзерва туна кој може да ви го спаси животот

Интернетот е полн со интересни и корисни совети.

На видеото во прилог ќе видите еден феноменален трик за преживување. Се` што ви е потребно е една конзерва туна, ножици (или некој остар предмет) и малку хартија.

Погледнете го видеото: